X

Hibaüzenet

OK
Lakáshitel 5 vagy 10 évig fix törlesztőrészlettel az Erstétől
2016. november 02.

Bármerre sodorjon bennünket az élet, mindannyian vágyunk egy biztos pontra, egy otthonra, ami állandó a körülöttünk folyamatosan változó világban. Ez az otthon nemcsak egy épület, ami megóv minket a külvilág viszontagságaitól, jóval több annál. 


Kalkulátorunk segítségével megnézheti, milyen törlesztőrészletre számíthat!
 


Az otthonunk az a hely, ahová visszavonulhatunk egy hosszú nap végén, amit megoszthatunk a szeretteinkkel, ahol felnevelhetjük a gyermekeinket, ahol gondoskodunk a háziállatainkról, és ahol az élet sok fontos, apró pillanatát megéljük. Az otthon az, ahol szeretetet, támogatást kapunk és megnyugvást találunk, ahol feltöltődhetünk, kikapcsolódhatunk.  

Az élet kiszámíthatatlan, ezért jó, ha vannak dolgok, amikről előre tudjuk, hogy mindig ugyanúgy történnek. Napról napra, évről évre…  Az igazi otthont az állandóság teremti meg. De érdemes gondoskodunk az otthonunk biztonságáról is, hogy valóban mindig támaszkodhassunk rá. Bármikor szembekerülhetünk váratlan helyzetekkel, de ha felkészülünk ezekre, akkor nem kell tartanunk attól, mit hoz a holnap. 

Ha szeretnénk, hogy a törlesztőrészleteink hosszú távon kiszámíthatóak legyenek, erre lehetőséget adnak Bankunknál igényelhető 5 vagy 10 éves kamatperiódusú hitelek. Ezek a kamatperióduson belül változatlan kamatozást és fix törlesztőrészletet biztosítanak.


THM: 4,7 – 8,1%

A fedezetül bevont ingatlanra vagyonbiztosítás kötése szükséges. 

Reprezentatív példa az 5 éves kamatperiódusra vonatkozóan: Hitel teljes összege: 5 000 000 Ft, hitel futamideje: 240 hónap, hitelkamat 4,99%,  hitelkamat típusa: kamatperiódusokban rögzített, hitel teljes díja, ideértve annak részét képező díjat, jutalékot, költséget és adót: 2 973 441 Ft, teljes hiteldíj mutató (THM): 5,2%, fizetendő teljes összeg: 7 973 441 Ft, törlesztőrészlet havi összege az első kamatperiódusban:32 970 Ft, törlesztőrészletek száma: 240.

Reprezentatív példa 10 éves kamatperiódusú hitelre: Hitel teljes összege: 5 000 000 Ft, hitel futamideje: 240 hónap, hitelkamat 6,22%,  hitelkamat típusa: kamatperiódusokban rögzített, hitel teljes díja, ideértve annak részét képező díjat, jutalékot, költséget és adót: 3 810 768 Ft, teljes hiteldíj mutató (THM): 6,5%, fizetendő teljes összeg: 8 810 768 Ft, törlesztőrészlet havi összege az első kamatperiódusban: 36 459 Ft, törlesztőrészletek száma: 240.

A feltüntetett THM értékek,az 5 millió Ft hitelösszegű és 20 éves futamidejű, 5, valamint 10 éves kamatperiódusú, piaci kamatozású lakáscélú hitelekre vonatkoznak. 5 éves kamatperiódus esetén a kamat mértéke az első 5 évben változatlan, ezt követően pedig 5 éves kamatperiódusonként, 10 éves kamatperiódus esetén a kamat mértéke az első 10 évben változatlan, ezt követően pedig 10 éves kamatperiódusonként a szerződésben rögzített kamatváltoztatási mutató szerint módosítható. A THM meghatározása az aktuális és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. További részletek, illetve feltételek a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben szerepelnek. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A termék igénybe vételéhez a bank zálogjogával terhelt vagyonbiztosítás megkötése valamint az Erste Banknál vezetett lakossági bankszámla szükséges. Jelen kommunikáció a 2016. november 1-jén hatályos jogszabályok feltételeit figyelembe véve készült. Banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírások, továbbá az összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatók.