X

Hibaüzenet

OK
6+1 érv az áthidaló lakástakarék mellett
2017. április 18.

- Olvasási idő: 1,5 perc -

Lakástakarék. Egy igazi hazai sikertörténet, amelyet senkinek sem kell bemutatni. Egy slágertermék, amely családok százezreinek segített már az otthonteremtésben. Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által garantált megtakarítási forma, amellyel az állami támogatásnak és a betéti kamatoknak köszönhetően magas hozam érhető el. Megfontolt megtakarítók választása, akik hosszútávon szeretnek tervezni és kerülik a felesleges kockázatokat.

De vajon mit tehetünk, ha a szerződés lejárta előtt szeretnénk kölcsönhöz vagy hitelhez jutni? Van erre egyáltalán lehetőségünk? És ha igen, milyen módon? Erről szól mai bejegyzésünk!

Köszönhetően ugyanis napjaink modern pénzügyi megoldásainak, már arra is van lehetőségünk, hogy Lakástakarék szerződésünk lejárta előtt is hozzájussunk álmaink lakásához, az „áthidaló kölcsönök” segítségével.

„Kiváló lakás finanszírozási alternatíva, az alacsonyabb igazolt jövedelemmel rendelkezőknek is”

Az áthidaló kölcsönök előnyei

  • Egyszerűség! Igénylése és ügyintézése a bankfiókban történik, egy helyen a Lakástakarék szerződéssel, így a folyamatok jól átláthatóak a számunkra.
  • Fix kamatozás! A kamat mértéke a szerződés lejáratáig garantáltan változatlanok marad.
  • Fix törlesztő! Forint alapú kölcsönök, melyet forintban is kell visszafizetni. Törlesztő részletük végig fix összegű marad és annak mértéke teljesen független más országok fizetőeszközének (svájci frank, euró) árfolyamváltozásától.
  • Fix betéti kamat! Lakástakarék szerződésünk kedvező feltételeit nem érinti az áthidaló kölcsön igénylése. Az állami kedvezmények és a magasabb hozamra a kölcsön igénylését követően is jogosultak vagyunk!
  • Kedvező elő- és végtörlesztés! Akár díjmentesen is elő- vagy vég törleszthető, mely nagyfokú rugalmasságot nyújt.
  • Költségmentes hitelbírálat! Igénylése kockázatmentes, hiszen az áthidaló kölcsön hitelbírálata szintén 0%

+1 Rövid időn belül beköltözhetünk saját lakásunkba és nyugodtan hátradőlve várhatjuk a jövőt, hiszen megtakarításainkra akár magasabb hozamot is kaphatunk, mint amennyi kamatot fizetünk a kölcsönünkre.

További információk

Az „áthidaló kölcsön” igénylése a legáltalánosabb feltételekhez kötött. Betöltött 18. életév, negatív KHR, stb. A hitel összege 1 millió forinttól egészen a Lakástakarék szerződés összegéig terjedhet.

Tetszett a bejegyzésünk? Iratkozzon fel hírlevelünkre is és elküldjük Önnek a legfrissebb otthonteremtéssel kapcsolatos bejegyzéseinket.